ffkf-konferansen 2024: utvidet påmeldingsfrist

Det er med stor glede vi inviterer til konferansen: «fra skreddersøm til samlebånd? endring, tillit og etikk», som vil finne sted på Farris Bad i Larvik, 24.-25. september.

Inspirert av Tomm Kristiansen og Hanne Kavlis engasjerende innlegg på konferansen i 2022, ønsker vi å fortsette diskusjonen om hvordan vi best kan skreddersy våre tjenester til den enkelte i en kritisk tid hvor global uro og økende flyktningstrømmer stiller nye krav til oss alle.

Konferansen tar for seg faglige utfordringer som følger med endringer i lover og regler, samt den politiske stemningen rundt flyktningarbeid. Vi vil utforske hvordan disse endringene påvirker tillit og etikk i vår arbeidshverdag og hvordan vi kan navigere i dette landskapet.

I år har vi også gleden av å ha med oss foredragsholdere som blant annet Eva Joly og Morten Jentoft, som vil bidra med sine verdifulle perspektiver på disse viktige temaene.  I tradisjon tro vil vi også tilby ulike kafedialoger der alle har mulighet til å dele sine erfaringer, ideer, utfordringer og løsninger på arbeidet med bosetting, kvalifisering og integrering.

Vi ser frem til to dager med engasjerende samtaler, lærerike økter, og ikke minst muligheten til å styrke vårt fellesskap. 

Registrer din deltakelse iløpet av 22.08 ved å følge lenken:

https://axacoair.se/go?DYfj9MwM